SNO | Schüco Showroom London
This is the site about our project for Schueco UK, the brand and workspace of Schueco in the central heart of London.
Schüco, Schuco, Schueco, Schueco showroom London, showroom London, facade showroom, studionordicocean, studionordicocean, nordicocean, nordic-ocean, interior design, interiordesign, brand spaces, brand space design, workplace design, workspace design, design workspace, workspaces, sustainable workspaces, sustainable interior design
866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-866,ctcc-exclude-AF,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Category
Brandspace Design, Workplace Design
About This Project

Für das Team von Schüco UK gestaltete studionordicocean die neue Repräsentanz von Schüco im Herzen der Londoner City im angesagten Viertel Fitzrovia. Die Herausforderung bei diesem Projekt bestand einerseits in der bestmöglichen Realisierung der umfänglichen Raumanforderungen des Kunden als auch im Ausbau eines unterirdischen Geschosses mit wenig Lichteinfall zu einem Produkt-Showroom mit Meeting- und Seminarflächen mit längerfristigem Aufenthaltswert. 
SNO löste diese spezielle Anforderung durch die Gestaltung einer individuellen Deckenlösung aus lichtdurchfluteten Lamellen und der Kreation einer starken diagonalen Raumachse.

For the team of Schüco UK studionordicocean was asked to design the new London headquarter of the brand in Fitzrovia in the heart of the City. The challenges were numerous and began with finding the ideal solution for the placement of all functional requirements of the customer as well as creating a premium brand space on the ground floor beneath the pavement. Studionordicocean was able to solve this specific problem by creating a light ceiling to illuminate the space and highlight the lower floor to something special. Furthermore a strong diagonal axis was integrated to achieve a dynamic and active space.

 

Architecture
studionordicocean

Product Design
Schueco UK

Pictures
Courtesy of Schueco International KG